Wie Ik Ben

Wie Ik Ben

Mijn naam is Robert Jan Boonstra geboren in 1991 te Leeuwarden en nog steeds woonachtig in de Friese hoofdstad. Mijn grootste passie is fotograferen. Mijn idee├źn en creativiteit brengen mij tot de resultaten die zich bevinden in mijn portfolio. Uw wens is mijn werk, wanneer u tevreden bent met mijn gemaakte foto, ben ik blij dat ik aan uw wens heb kunnen voldoen.

Ik ben in 2006 begonnen met het fotograferen met diverse dingen, Destijds ben ik begonnen met een simpele digitale fotocamera. Na twee jaar ben ik overgestapt naar een nieuwe camera die wat meer mogelijkheden had, Dit was de Olympus SP-510, Hier heb ik enige tijd mijn hobby mee kunnen voortzetten. Omdat het fotograferen mij steeds meer ging interesseren wou ik natuurlijk ook een betere camera en ben ik overgestapt naar mijn eerste spiegelreflexcamera, de Canon eos 400D. Met deze camera heb ik veel nieuwe dingen geleerd en werd het foto’s maken nog leuker. Uiteindelijk ben ik nu in het bezit van een fantastische Canon 6d Full frame camera met daarbij een aantal objectieven zoals de 24-105 en de 50mm van Canon en een tamron 150-600mm.

Ik ben voor alle fotografie opdrachten inzetbaar, zoals productfotografie, evenementen, bedrijfsfotografie etc. Ook worden mijn beelden regelmatig gebruikt in de regionale of landelijke media

Voor meer informatie over mijn diensten verwijs ik u door naar het contactformulier.

Geef een reactie